Go Back

Medjugorje pesto

Nagyon egyszerű elkészíteni, aki szereti az erős hagymás ízt mindenképp próbálja ki, nagyon finom kifőtt tésztával vagy akár pirított kenyérrel. 

Ingredients
  

  • 100 g Horsetail
  • 30 g fenyőmag pirítva
  • 70 g cheese félkemény
  • 1 dl olive oil
  • 2 ág fresh basil
  • pepper
  • salt

Instructions
 

  • (Ebből a mennyiségből 250 ml pesto lesz.)
  • Egy aprítóba tegyünk 100 g medvehagymát.
  • Megpirítunk 30 g fenyőmagot, majd hozzáadjuk a medvehagymához.
  • Adunk még hozzá 70 g félkemény sajtot. 
  • Borsot.
  • 1 dl olive oil.
  • 2 ág friss bazsalikomot.
  • És pépesítjük.
  • Sózzuk ízlés szerint. 
  • Majd végül tegyük üvegbe.

Video

QR Code linking back to recipe