Elkészítjük a TangZhongot: A 125 g vizet elkezdjük melegíteni 65 fokra. Mikor elérte ezt a hőfokot hozzáadjuk a 25 g lisztet és addig folyamatosan kevergetjük, míg egy sűrű zselés állagot nem kapunk. (Ez pár perc.) Hagyjuk kihűlni.
Minden hozzávalót kimérünk a keverőtálunkba, beletesszük az összes TangZhong-ot, majd teljesen kidagasztjuk a tésztát és hagyjuk egy órát pihenni.
Elkezdjük hajtogatni a tésztát tetszőleges módon. Majd hagyjuk pihenni 45 percet.
Meghajtogatjuk másodszor is a tésztát, majd ismét pihentetjük 45 percet.
Elvégezzük az utolsó hajtogatást, majd hagyjuk egy órát pihenni.
Végül 7 darabra osztjuk a tésztát egy kis tálcára tesszük letakarom frisseltartó fóliával és egy konyharuhával és hűtőbe tesszük kelni kb 10-12 órára.
Ha letelt a hűtős kelesztés, kivesszük a tésztát a hűtőből és hagyjuk 1-2 órát temperálódni, majd a gombócokat kinyújtjuk egy kis téglalappá, megszórjuk parmezán sajttal és feltekerjük, megformázzuk a stanglikat. Az illesztésnél jól csipkedjük össze és tegyük sütőpapírral bélelt tepsire, hogy az illesztésen feküdjön.
Hagyjuk meleg helyen 3-4 órát kelni. Nálam 25 fokban 4 órát kelt.
Előmelegítjük a sütőt 220 fokra alsó-felső sütési programon.
Ha megkeltek a stanglik lekenjük 1 db tojássárgája és egy korty víz keverékével és megszórjuk parmezán sajttal.
Az előmelegedett sütőbe tesszük a stanglikat, gőzösítünk és a sütőbe. A sütőt egyből csendesítjük 180 fokra és így sütjük kb 25-30 percet.