Kenyérlelke 2023 – Veszprém

173

Ellátogattunk a Kenyérlelke Fesztiválra Veszprémbe. Ide jártam anno egyetemre, szóval nosztalgiáztam is a városban, az Óváros tagadhatatlanul még mindig a legszebb része a városnak.

Bevallom őszintén, idén még nem mertem indulni a versenyen, de a következőn szeretnék. Ez a jövő évi célom. Még nagyon sokat kell addig gyakorolnom, de mindent meg fogok tenni azért, hogy kihozzam magamból a legjobbat.

Most igazából Szabadfi Szabolcs (másnéven: Szabi a Pék) miatt mentem ki, mert nekem ő a példaképem, az ő videói alapján kezdtem bele anno a kovász nevelésbe és az első kenyérsütésbe. Azóta a kovászolás lett a hobbim és „mindent is” kovásszal csinálok már. Szeretek én is kísérletezni, extrább fűszereket belecsempészni a sütésekbe és különleges ízeket elérni.

Megkóstoltuk pár péktermékét Szabinak és annyira különleges, finom ízvilág jellemzett mindent, mindenben érződik a minőségi alapanyag és a pékáruk szívvel-lélekkel való készítése.

Szeretnék én is a családnak itthon ilyen finomságokat sütni, ezért folyamatosan fejleszteni fogom magam és csak gyakorlok és gyakorlok.

Fogadjatok szeretettel pár képet és egy kis videót a fesztiválról.

@kovasztunder Kenyérleke 2023 🍞❤️ A példaképemmel Szabi a Pékkel. 🥰 #kenyérlelkefesztivál #kenyérlelke #szabiapék #kovásztündér ♬ Summer Instrumental
Támogasd a KovászTündért Patreon-on!
Become a patron at Patreon!
vegan illatgyertyák
Close
KovászTündér © Copyright 2023. Minden jog fenntartva.
Close