Pisztácia pesto

17

Pisztácia pesto

Nagyon egyszerű 10 perc alatt összedobható pisztácia pesto. Aki szereti a pisztáciát annak kötelező.

Hozzávalók
  

  • 120 g pisztácia
  • 50 g parmezán sajt
  • 85 g oliva olaj
  • 11 g bazsalikom friss
  • bors

Elkészítés
 

  • A pisztáciát megpucoljuk és megtisztítjuk a barna héjtól is. Ezt a lépést ki is lehet hagyni, de szebb lesz a pesto színe és jobb lesz az íze is.
  • Egyszerűen minden hozzávalót összeturmixozunk, míg egy krémes kenhető állagot nem kapunk. Ha valaki hígabban szereti értelem szerűen hígítsa.
  • Sterilizált üvegbe kanalazzuk. Hűtőben tároljuk. 1-2 hétig eltartható. Én frissen ajánlom készíteni.

Video

Tetszett ez a Recept? Iratkozz Fel a Csatornámra!


vagy csatlakozz támogató tagként

Close
KovászTündér © Copyright 2025. Minden jog fenntartva.
Close