Ankarsrum tésztanyújtó és vágó teszt

430

Teszteltem az Ankarsrum dagasztógép tésztanyújtó és vágó kiegészítő fejegységeit egy jó kis kovászmentő házi tészta recepttel.

Az Ankarsrum assistent tésztanyújtó fej egyben alkalmas lasagne tészta készítésre is és tésztanyújtásra is, így ez egy tökéletes kiegészítője a dagasztógépnek. 9 fokozatban állítható a tészta vastagsága 0,6 és 4,8 mm között. A betöltő nyílás 145 mm széles.

Nagyon könnyű és egyértelmű a csatlakoztatás és a használata. Csak az oldalára döntjük a dagasztógépet és egy egyszerű mozdulattal csatlakoztatjuk a fejegységet és a rögzítőcsavarral rögzítjük azt.

Nem olcsók ezek a kiegészítők a géphez, viszont egy masszív minőségi nehéz fémszerkezet. Nekem megérte, én ezentúl csak ezzel fogom készíteni a házi tésztát. Több kiegészítő tészta fejegység kapható a géphez, nekem a tésztanyújtó és a szélesmetélt vágó fej van meg egyelőre, de be fogom szerezni a spagetti vágó fejet is.

A házi tészta receptekre pedig millió variáció létezik, erre a kovászmentő receptek menüpont alatt találtok több receptet is.

Támogasd a KovászTündért Patreon-on!
Become a patron at Patreon!
vegan illatgyertyák
Close
KovászTündér © Copyright 2023. Minden jog fenntartva.
Close