Medjugorje-Pesto

1.3K

Medjugorje-Pesto

Nagyon egyszerű elkészíteni, aki szereti az erős hagymás ízt mindenképp próbálja ki, nagyon finom kifőtt tésztával vagy akár pirított kenyérrel. 

Zutaten
  

  • 100 g Schachtelhalm
  • 30 g fenyőmag pirítva
  • 70 g Käse félkemény
  • 1 dl Olivenöl
  • 2 Zweigstelle frisches Basilikum
  • Pfeffer
  • Salz

Anleitungen
 

  • (Ebből a mennyiségből 250 ml pesto lesz.)
  • Egy aprítóba tegyünk 100 g medvehagymát.
  • Megpirítunk 30 g fenyőmagot, majd hozzáadjuk a medvehagymához.
  • Adunk még hozzá 70 g félkemény sajtot. 
  • Borsot.
  • 1 dl oliva olajat.
  • 2 ág friss bazsalikomot.
  • És pépesítjük.
  • Sózzuk ízlés szerint. 
  • Majd végül tegyük üvegbe.

Video

Hat Ihnen dieses Rezept gefallen? Abonnieren Sie meinen Kanal!


oder als Fördermitglied beitreten

Schließen Sie
KovászTäfér © Copyright 2025. Alle Rechte vorbehalten.
Schließen Sie